: : : : the road that taken: : : :

By: izi syronicca

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Aug-2006 11:53 Email | Share | | Bookmark
New home...

 
Find me , Eiffel Tower and much more @ http://flickr.com/photos/syronicca


Friday, 14-Jul-2006 19:57 Email | Share | | Bookmark
Hijrah

Hoho,
baru2 ini dapat tahu yg fotopage ini dalangnya adalah orang Yahudi , Bila masukkan domain name fotopages.com di www.dnsstuff.com maka ini , yg kuar::::

Registrant:
Pidgin Technologies Inc.
Shderot Chen 39/1
Tel Aviv, 64166
IL

Domain name: FOTOPAGES.COM

Administrative Contact:
Kass, Ron ***@pidgintech.com
Shderot Chen 39/1
Tel Aviv, 64166
IL
+972-3-5290162
Technical Contact:
Kass, Ron ***@pidgintech.com
Shderot Chen 39/1
Tel Aviv, 64166
IL
+972-3-5290162


Registration Service Provider:
Everyones Internet, *******@ev1servers.net
http://www.ev1servers.net



Registrar of Record: TUCOWS, INC.
Record last updated on 15-Jan-2006.
Record expires on 29-Apr-2007.
Record created on 29-Apr-2003.

Domain servers in listed order:

NS1.PIDGINTECH.COM 62.219.18.125
NS2.PIDGINTECH.COM 66.98.137.119


Domain status: REGISTRAR-LOCK

====================================================

fikir2 balik, memanglah aku x bayar sesen pun....tapi pikir2 lagi, kalau depa nih x dpt untung, x kan depa nk buat kerja free kot...sure depa nih dapat untung from advert yg tertampal di kanan kiri atas bawah page nih....kalau kita masih ramai2 lagi guna fotopage nih , maka bertambah popular dan tinggi lah rating viewers fotopages, dan bertambah tinggi la harga untuk advert yg cuma sekangkang kera nih . jadih....aku nak menyeru diriku dan rakan2 pengguna fotopages untuk segera mencarik alternative baru selain enche fotopages nih...
jangan kerana kesenangan menggunakan fotopages nih , menyebabkan kita x kesah kalau ada brothers and sisters kita kat Palestine tu terbunuh hari2 dek bedilan yahudi laknatullah itu...

entry last, sbelom cabut ke tempat lain....selepas ini, insyaAllah akan beralih ke flickr...

mari2..maninggalkan fotopages.....


Monday, 12-Jun-2006 16:21 Email | Share | | Bookmark
Roses

 
 
 
View all 16 photos...



Sunday, 11-Jun-2006 20:20 Email | Share | | Bookmark
Picnic

Langit sungguh cerah...
Rasa cam Shikamaru yang suka tgk awan...
sambil tu , apa lg...posing laaa
View all 18 photos...
Last Friday, kami pergi picnic kat park di Town. Sorry la kat Misah and Nadia, x dapat la menanti hingga kalian abes exam ( ok per, siap ada special delivery lg. ...) kalau selalunyer picnic makan nasi lemak, kali nih, makan nasi ambeng. Jawa mari...patut makan dalam talam, tapi since x der talam, (ada pn MSA punya...haha) so, makan dalam pinggan jer la...anyhow, terlupa nak ambil gambar makanan, so x dapat la nak tunjuk how does it looks like, search jer la kat google image, sure ada punyerr.. lpeas makan kitorang pi bergambar di Rose Garden...wahhh, rose banyak bangat...dah jadik minah bunga dah masing2....rose2 ini akan dipertontonkan dalam next entry.....adiossss





Saturday, 10-Jun-2006 19:57 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan di town, mencari China Town....

hari yang cerah
bertemankan arfa and azrin
since depa nih x pernah amek gambar kat sini, layan jer laaaa
View all 11 photos...
Kemarin pergi carik China Town, bertemankan Arfa dan Azrin...
Patutnya dekat jer, tapi sesat punya hal, jadik jauh plak ..hehehe, tapi, kalau x kerana sesat tu, x der la berjumpa dengan ikan2 yang besar ini.....huhuhuhu, yg best nyer, sambil2 jalan, sambil minum air kelapa..

siap ada isi kelapa lagi...betul2 rasa cam kat pantai...ngan angin sepoi2 bahasa....
siapa x abes exam lagi, baca jer la dulu nih, nanti lepas exam buleh pe jalan2 kat park town yerrr....heheheh
kat kolam nih rupa-rupanya ada ikan....ikan apa namanyer arfa? aku dah lupa...besar gel...nih kalau tangkap pi jual , ada gak dapat 100 pound nih....uhuhuhuhu, jom, sapa nak ikut aku tangkap ikan nih???


up next , PICNIC!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net